teatre pels més petits

1/1

Fa més de deu anys que viatgem per escoles, biblioteques i teatres per compartir els nostres espectacles infantils. Tots ells són de petit format, per acostar les històries i els contes al públic jove. 

L'ILLA DE LES TALAIES

L'ILLA DE LES TALAIES

Les talaies i les torres amaguen llegendes i històries que ens esperen perquè les puguem explorar.

LES CONTADORES

LES CONTADORES

Conta contes creat amb la Fundació Mallorca Literària

contes per encàrrec

També fem "contes per encàrrec": per dates senyalades, actes, esdeveniments concrets o espais específics. Alguns d'ells són: Conta contes al Consolat de Mar de Palma, al Castell de Bellver o en motiu de La Nit de les Ànimes.

1/1

queixalades de verd

Queixalades de verd, és un espectacle creat amb contes i ingredients provinents de les nostres terres.

Els nens i les nenes aprendran, a través del joc i dels contes, els avantatges d'una dieta sana i equilibrada. Els aliments sembrats als nostres camps, són els protagonistes de Queixalades de verd. Necessitarem, també, l'ajuda dels animals, per resoldre els misteris i les dificultats que ens trobarem si volem viure a un món més sa i just. 

Volem aprendre, d'una manera lúdica, els avantatges de la dieta mediterrània, per tal de créixer forts i sans. Per fer-ho, utilitzem contes, titelles, manipulació d’objectes i recursos visuals que enriqueixen la nostra historia. L'espectacle neix del neguit i de les ganes de viure en pobles més connectats amb el camp, la tradició i el saber popular.

L'obra va destinada a públic major de 4 anys i és de petit format, pensada per ser representada a qualsevol espai.

1/1

© 2023 por COMPAÑÍA DE TEATRO. Creado con Wix.com
 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now